< Terug

Autosleutel met transponder

Transpondersleutels

Sinds de introductie van transpondersleutels midden jaren 90 houden wij ons met het naleveren van deze sleutels. Na een aantal jaren en met de nodige investeringen zijn we nu in het bezit van de nieuwste machines om uw transpondersleutels na te maken. We zijn nu in staat om 95% van de transpondersleutels die op de markt zijn na te leveren.

Vanaf heden mogelijk!

Alle autosleutels met transponder ID46 of 2e generatie Philips Crypto transponders zijn vanaf heden na te maken in onze vestigingen. Wij hebben daarvoor nodig: een werkende sleutel en de auto.

KeyLine Leidt weer de wereld op het gebied van transpondersleutel-duplicatie.
TK60 is het nieuwe, batterijloze electronische sleutelkop waarmee de 2e generatie Philips* Crypto transponders gekopieerd kan worden.

Vanaf nu is het mogelijk sleutels van de volgende fabrikanmten te kopi?ren: Abarth*, Acura*, Alfa Romeo*, Buick*, Cadillac*, Chevrolet*, Chrysler*, Citroen*, Dacia*, Dodge*, Fiat*, Ford*, Gmc*, Honda*, Honda motorcycles*, Hummer*, Hyundai*, Infiniti*, Isuzu*, Iveco*, Jeep*, Kia*, Lancia*, Land Rover*, Mitsubishi*, Nissan*, Opel*, Peugeot*, Pontiac*, Renault*, Saturn (GM)*, Suzuki*, Volkswagen* ... en nog meer!

Natuurlijk kunnen wij niet alleen de 2e generatie Philips Crypto transponders kopieren, maar ook een heel assortiment van andere transponder sleutels!

* Geregistreerde handelsmerken

 

Let op ; autosleutels met transponder maken is altijd op afspraak  !!

Tip een vriend
Downloads
Leverancier
Sleutels